

Metin G.
05357298665
Bu ilan için Ticaret Bakanlığı EİDS (Elektronik İlan Doğrulama Sistemi) yetkilendirmesi yapılmıştır.

Herkese selamlar!
Aydın Kuşadası'nda, Egeport Limanı'na sadece 200 metre mesafede, harika bir yatırım fırsatı olan apart otelimizi satışa çıkardık arkadaşlar.
Bu tesisimiz 18 adet apart, kapasitesi vardır 4 katlı binamızın kapalı alanı tam 800 m², binamız apart otel iskanlıdır
Konum olarak Egeport Limanı'na yakınlığı sayesinde özellikle turistler için cazip bir nokta. Çevresinde restoranlar, alışveriş merkezleri ve eğlence mekanları bolca bulunuyor
Tesisimiz krediye uygun durumda ve tapusu da kat mülkiyetli. Yani alıcısı için hiçbir pürüz yok, her şey yasal ve şeffaf. Mülk sahibi T.C. Vatandaşı.
Ciddi alıcılarımızı bekliyoruz, gelin yerinde görün, detayları konuşalım. Bu fırsatı kaçırmayın derim!
Bu ilan için Ticaret Bakanlığı EİDS (Elektronik İlan Doğrulama Sistemi) yetkilendirmesi yapılmıştır.