
Bu ilan için Ticaret Bakanlığı EİDS (Elektronik İlan Doğrulama Sistemi) yetkilendirmesi yapılmıştır.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Fotoğraflar üzerindeki telif hakkı, manevi ve mali hakların tamamı Emlak İstasyonu Türkiye ve danışmanlarına aittir. Fotoğrafların ve açıklama bilgilerinin izinsiz kullanılması durumunda, kullanan emlak ofisleri ve danışmanlar hakkında yasal süreç başlatılacaktır.
GÜNCEL İLANDIR.
SANCAKTEPE DORELİFE SİTESİNDE ve ÇEKMEKÖY BÖLGESİNDE EN FAZLA SATIŞ ve KİRALAMA YAPAN EMLAK İSTASYONU & HALİL GÜLER GYO GAYRİMENKUL OFİSİNDEN KİRALIK 3+1 BALKONLU DAİRE 1.KAT
KİRALIK DAİREMİZ ŞU ANDA BOŞTUR OTURUMA HAZIRDIR.
ÇEKMEKÖY MEHMET AKİF MAHALLESİNDE NECİP FAZIL KISAKÜREK CADDESİ ÜZERİNDEDİR- KİRALIK 3+1 BALKONLU DAİRE
GÜNEY BATI CEPHELİDİR.CAMLARINDA DEMİRPARMAKLAIK VARDIR.
KİRALIK DAİREMİZ NET 130m2 DİR. BRÜT 148M2 DİR.
EBEVEYN BANYO- ORTAK ALAN BANYO WC- VE ALATURKA WC VARDIR.
DOĞALGAZ KOMBİLİ - 13 YILLIK BİNADA - MANTOLAMA ISI ve SES YALITIMI YAPILMIŞ ve LOKASOYONU ÇOK GÜZELDİR.
MERKEZİ UYDU SİSTEMİ - FİBER ,İNTERNET ALT YAPISI MEVCUTTUR.
MERKEZİ LOKASYONDA - MARKETLERE CAFELERE ve OTOBÜS ve MİNİBÜS DURAKLARINA YÜRÜME 1-2 DAKİKA MESAFEDEDİR.
OTOBÜS DURAKLARINA - ÇOCUK PARKLARINA - SAĞLIK OCAĞINA ECZANELERE - HALK PAZARINA KURUMSAL MAERKET ZİNCİRLKERİNE ve TIP MERKERZİNE YÜRÜME 1-2 DAKİKA MESAFESİNDEDİR.
RESİMLER KİRALIK DAİREYE AİTTİR. KİRALIK DAİREMİZ BOYASIZ VERİLKECEKTİR, BOYASIZ ALINACAKTIR. KİRACI İSTEDİĞİ, RENKTE BOYUYABİLİR.
DETAYLI BİLGİ ve RANDEVU İÇİN LÜTFEN ARAYINIZ
HALİL GÜLER
0532 260 5234
Bu ilan için Ticaret Bakanlığı EİDS (Elektronik İlan Doğrulama Sistemi) yetkilendirmesi yapılmıştır.